ОТВОРЕН ПОВИК за наградата ДЕНЕС 2018 / OPEN CALL for DENES Award 2018

/For English scroll below/ ОТВОРЕН ПОВИК за наградата ДЕНЕС 2018 за млад визуелен уметник во Македонија до 35 години   Центарот за современи уметности - Скопје и ФРУ – Факултет за работи што не се учат Битола/ Скопје со задоволство го објавуваат Отворениот повик за наградата ДЕНЕС 2018 за млад…